Domov > Brezplačna mobilna aplikacija Baby Growth Novalac

Brezplačna mobilna aplikacija Baby Growth Novalac

Spremljajte rast svojega otroka na mobilni napravi!


Mamice se pogosto sprašujemo, ali naš novorojenček dobro napreduje v primerjavi z drugimi. Je pojedel dovolj? Ali je količina popitega mleka ta teden manjša kot prejšnji teden? Ali zaprtje traja že predolgo?

Medis ima za vse novopečene starše, ki si zastavljajo taka vprašanja, rešitev – razvili smo mobilno aplikacijo Baby Growth Novalac za spremljanje rasti dojenčkov in malčkov. Mobilno aplikacijo smo razvili s pomočjo mamic, ki so želele na enostaven način spremljati napredek svojega otroka glede na mednarodne standarde Svetovne zdravstvene organizacije (WHO).


Baby Growth Novalac je edina tovrstna aplikacija, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Vnesete lahko višino, težo, količino dnevnih obrokov in številko odvajanj svojega otroka in spremljate njegov mesečni napredek na grafih, ki si jih lahko izvozite na osebno e-pošto. 

V verziji 2.0. smo kot novost dodali še možnost preproste prijave z družabnimi omrežji (Facebook, Twitter in Google+) in vpisovanje ter dodajanje fotografij pomembnih mejnikov v otrokovem življenju. Le katera mamica si ne želi shraniti spomina na otrokov prvi nasmeh, korak ali zobek? 

V aplikaciji so vam na voljo tudi navodila, kako pripraviti mlečno formula za otroka in nasveti strokovnjakov za pogoste težave dojenčkov (kolike, polivanje, alergije …). Naši strokovnjaki so vam tudi na voljo za vprašanja. 

Oglejte si video predstavitev aplikacije Baby Growth Novalac

 

Pomislite, nič več informacij na listkih, ki se izgubijo! Nič več dnevnikov razvoja, v katere pozabite vpisati podatke. Preprosto vnesite podatke v aplikacijo na svojem mobilnem telefonu ali tablici – kjerkoli ste. Imejte vse uporabne nasvete in podatke otrok kar na svojem mobilnem telefonu!

Vse vnesene podatke lahko z imenom in fotografijo otroka izvozite v lepo oblikovanem dokumentu (.pdf) na elektronsko pošto. Veselje ob napredku otroka lahko delite tudi s svojimo družino in prijatelji na družabnih omrežjih Facebook in Twitter – ampak samo, če to sami želite. Grafe s podatki si lahko natisnete, kar bo še posebej priročno pred obiskom pediatra, ki vam bo na podlagi podatkov za daljše obdobje znal bolje svetovati.

Kaj pa, če podatkov niste izpolnjevali že od otrokovega rojstva? Nič hudega, otrokove podatke lahko vnesete tudi za nazaj in tako dopolnite mesece, ki manjkajo, da bo graf napredka popoln.

POMOČ: Za pomoč pri uporabi aplikacije se lahko obrnete na info@novalac.si, pripravili pa smo tudi nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov.

Prednosti aplikacije Baby Growth:

  • preprosta prijava
  • spremljate lahko podatke za več otrok hkrati v eni aplikaciji
  • rast dojenčka spremljate glede na mednarodne standarde Svetovne zdravstvene organizacije (WHO)
  • dnevne količine popitega mleka in število odvajanj so vizualno ponazorjeni z grafi
  • uporabne informacije in možne rešitve za težave dojenčkov pri določeni starosti (kolike, polivanje, alergije …) – glede na starost vašega otroka
  • vpišete lahko beležko in opomnik z alarmom (npr. vprašaj pediatra, cepljenje, rojstni dan itd.)
  • napredek svojega otroka lahko delite na družabnih omrežjih Facebook in Twitter in prek elektronske pošte
  • vse podatke lahko izvozite v simpatični obliki (.pdf), pripravljeni za tiskanje – s fotografijo in imenom vašega otroka

Snemite brezplačno aplikacijo v trgovini Play (Android): Snemite brezplačno aplikacijo v trgovini iTunes (iOS):
 


Podatki, navedeni v aplikaciji, ne morejo nadomestiti zdravnikovega mnenja. Razvijalec, Medis, d.o.o., ne nosi nobene odgovornosti za posledice, ki bi lahko nastale zaradi uporabe te aplikacije.