Domov > Klub Novalac > Registracija

Registracija uporabnikov Kluba Novalac

V Klubu Novalac vas čakajo prilagojeni novičniki glede na starost vašega dojenčka. Članki o prehrani nosečnic in dojenčkov, zanimivosti iz sveta dojenčkov in občasne posebne ponudbe ter nagradne igre samo za člane Kluba. Vsak član prejme na dom tudi darilo dobrodošlice!

Spoštovani! Zaradi izredne situacije prihaja do zamud pri pošiljanju darila dobrodošlice. Hvala za razumevanje.

 

 

Prosimo, vpišite podatke:

Polja, označena z *, so obvezna.

Podatki za prijavo

Vaši osebni podatki

Želimo vam pošiljati čimbolj prilagojene novice glede na starost vašega (prihajajočega) dojenčka.

Seznanjen sem, da ne morem prejemati e-novic oz. prilagojenih e-novic, sodelovati v različnih akcijskih ponudbah, nagradnih igrah, trženjskih raziskavah, prejemati brezplačne vzorce v kolikor soglasja ne podam, saj mi Medis d.o.o. ne more zagotavljati storitve brez obdelave mojih podatkov.

Seznanjen sem s Politiko zasebnosti in s tem z naslednjim: s pravno podlago za obdelavo in obdobjem hrambe mojih osebnih podatkov; Seznanjen sem, da lahko upravljavec moje osebne podatke posreduje tretjim osebam oz. povezanim družbam; Seznanjen sem s svojimi pravicami, povezanimi z obdelavo osebnih podatkov, še posebej z mojo pravico do preklica soglasja. Soglasje lahko prekličem kadarkoli na gdpr@medis-health.com, brez negativnih posledic.

Seznanjen sem z dejstvom, da lahko Medis d.o.o. moje osebne podatke izvaža v tretje države, pri čemer je za varnost mojih osebnih podatkov ustrezno poskrbljeno.