Domov > Klub Novalac > Registracija > Pogoji uporabe Kluba Novalac

Pogoji uporabe Kluba Novalac

Lastnik in upravljavec Kluba Novalac je Medis, farmacevtska družba, d.o.o. Z uporabo spletnih strani in storitev Kluba Novalac sprejemate pogoje v celoti in ste jih dolžni spoštovati. Upravljavec lahko pogoje uporabe kadarkoli spremeni in spremembe objavi na tej strani. O spremembi ni dolžan izrecno obvestiti uporabnikov Kluba Novalac. Če uporabljate Klub Novalac, pomeni, da se s spremembami pogojev uporabe strinjate.

1. Vsebina Kluba Novalac

Celotna vsebina Kluba Novalac (besedila, grafika, logotipi, fotografije, risbe, programska oprema in druge vsebine) je last farmacevtske družbe Medis, d.o.o., ali avtorjev vsebin. Prepovedani sta prodaja ali nadgradnja vsebin Kluba Novalac; brez pisnega dovoljena avtorja ali pooblaščene osebe pa je prepovedano delno ali v celoti kopirati, razmnoževati, ponovno objavljati, spreminjati, nalagati in razširjati vsebino Kluba Novalac. Nepooblaščena uporaba objavljenih vsebin Kluba Novalac lahko pomeni kršitev določb Zakona o avtorski in sorodnih pravicah ter druge zakonodaje. Uporabnikom sta dovoljena uporaba in pregled vsebin Kluba Novalac, pri tem pa ne smejo kršiti avtorskih pravic ustvarjalcev vsebin. Tiskanje vsebin Kluba Novalac z namenom ogledovanja in branja je dovoljeno samo za nekomercialne namene. Vsebina na spletni strani Kluba Novalac je poljudne in informativne narave, namenjena izključno splošnemu informiranju, v nobenem primeru pa ne more nadomestiti osebnega obiska pri zdravniku ali strokovnega posveta s farmacevtom, ki sta edina poklicana za pravilno presojo in zdravstvene nasvete o vaših težavah. Zato je zanašanje na vsebino in informacije, objavljene na spletni strani Kluba Novalac, na lastno odgovornost uporabnika.

2. Registracija in varovanje zasebnosti uporabnikov

Registracija in vnos podatkov v Klub Novalac sta prostovoljna, uporabnikom je zagotovljena anonimnost. Ob registraciji uporabniki soglašajo z izbranimi nameni obdelave podatkov in izjavljajo, da so seznanjeni s Politiko zasebnosti in s tem z naslednjim: s pravno podlago za obdelavo in obdobjem hrambe osebnih podatkov; s tem, da lahko upravljavec moje osebne podatke posreduje tretjim osebam oz. povezanim družbam; s svojimi pravicami, povezanimi z obdelavo osebnih podatkov, še posebej s pravico do preklica soglasja. Soglasje lahko uporabniki prekličejo kadarkoli na gdpr@medis-health.com, brez negativnih posledic.

3. Novalacove e-novičke

Ob registraciji v Klub Novalac ste prijavljeni tudi na prejemanje Novalacovih e-novičk. Od prejemanja e-novic se lahko odjavite kadarkoli, povezavo za odjavo pa najdete v nogi vsakih prejetih e-novičk.

4. Obveznosti uporabnika

Klub Novalac je namenjen posameznikom, ki iščejo informacije o prehrani otrok, izdelkih farmacevtske družbe Medis, d.o.o., in druge informacije. Vsebine v Klubu Novalac so dostopne vsem uporabnikom, tudi neregistriranim, vendar je dostop do določenih vsebin omogočen samo registriranim uporabnikom. Uporabniki se zavezujejo, da so vsi podatki, ki so jih vpisali v prijavni obrazec na vstopni strani Kluba Novalac, resnični, in so odgovorni za njihovo verodostojnost. Medis, farmacevtska družba, d.o.o., ne odgovarja za netočne podatke, ki jih navajajo naši uporabniki. Uporabniki, ki so pridobili geslo za dostop do spletnih vsebin Kluba Novalac, so dolžni geslo varovati. Gesla ne smejo zlorabljati ali ga razkriti tretji osebi. Če ugotovijo, da je nekdo vdrl v njihov uporabniški račun, so nas dolžni o tem nemudoma obvestiti na info@novalac.si.

Upravljavec si pridržuje pravico, da prepreči dostop uporabniku, če ugotovi ali sumi, da je uporabnik s svojimi dejanji povzročal poslovno škodo farmacevtski družbi Medis, d.o.o., ali če uporabnik na straneh Kluba Novalac objavlja komentarje, ki so žaljivi, sovražno nastrojeni ali jezikovno neprimerni. Takšni komentarji bodo izbrisani brez opozorila.

5. Odrekanje odgovornosti

Upravljavec ni odgovoren za škodljive posledice uporabe vsebin Kluba Novalac, za njihovo pravilnost, točnost, popolnost ali ažurnost; kakršnekoli okvare ali izgubo podatkov, ki so posledica uporabe Kluba Novalac; morebitne poškodbe programske opreme ali računalniške opreme, s katero upravljajo uporabniki; slabo delovanje ali nedelovanje Kluba Novalac zaradi motenj ali nedelovanja spletnega omrežja; motnje delovanja Kluba Novalac, ki so posledica višje sile; netočne podatke uporabnikov, ki jih ti vpisujejo ob registraciji v Klub Novalac.

6. Reševanje sporov

Morebitne spore bo reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.