Domov > Novice > 2020 > Imate dvojčke? Kupite mleko Novalac po nižji ceni!

Imate dvojčke? Kupite mleko Novalac po nižji ceni!

Starše dvojčkov obveščamo, da lahko v Medisu naročijo Novalac z nižjo ceno.

Starše dvojčkov obveščamo, da lahko v Medisu naročijo mleka Novalac z nižjo ceno kot v lekarnah. Cena se razlikuje glede na vrsto mleka.

Naročilo oddajte prek e-pošte medis.prodaja(at)medis.si in pripišite želeni tip mleka Novalac, število pločevink in svoje podatke, sporočilu pa obvezno pripnite tudi kopijo ali fotografijo rojstnega lista dvojčkov. Brez zadnjega dokumenta uveljavljanje popusta ni možno.

Prejeli boste predračun, ki ga plačate, nato pa vam Novalac pošljemo po pošti (stroški pošiljanja so na račun podjetja) ali  pa ga prevzamete na sedežu podjetja na Brnčičevi 1 v Ljubljani.

Najmanjše možno naročilo je 6 pločevink za 800-gramsko mleko in 12 za 400-gramsko mleko.Za vprašanja v zvezi z naročilom nam lahko pišete tudi na info@novalac.si.

Vsa mleka Novalac so plod sodelovanja vrhunskih strokovnjakov in proizvedena v skladu z evropskimi in mednarodnimi smernicami. Vsebujejo vse snovi, ki jih dojenčki nujno potrebujejo za zdravo rast in razvoj ter so prilagojena različnim potrebam dojenčkov.