Biti mama pomeni odkrivati svet s popolnoma novimi očmi. Vse je novo, veliko stvari delam in čutim prvič. Ljubezen, skrb, sreča, tolažba, igra.

Svojemu malčku želim dati le najboljše.
In uspeva ti. Dan za dnem.

Skupaj 15 let

Tudi za Novalac velja le najboljše. Varnost, visoka kakovost in klinično potrjena učinkovitost. Z Novalacom je zrastlo že kar 120.000 malčkov. Nekateri med njimi so že pravi najstniki! Ni lepšega, kot pogled na srečno mamico, ki spremlja svojega malčka zdravo rasti.

Skupaj nam uspeva. Dan za dnem. Že 15 let!

Skupaj

Hvala, ker nam zaupate in skupaj z nami gradite "mlečno cesto Novalac". Za vas smo ob 15. obletnici pripravili kar nekaj presenečenj.

Nagradni natečaj

Skupaj do ponovne rabe pločevink Novalac

Ob praznovanju rojstnega dne smo se vprašali, kaj vse lahko nastane iz praznih pločevink Novalaca. Videli smo že piramido, lonček za svinčnike, škatlo za shranjevanje, bobenček za igranje … Starši in malčki ste polni idej!

Kako pa vi ponovno uporabite prazno pločevinko Novalaca? 

Naložite fotografijo, kako uporabite prazno pločevinko Novalaca, in se potegujte za eno od 30 nagrad. 

Želim sodelovati
Nagradna igra

Klub Novalac

Drage nosečke in mamice!

Za vas smo pripravili sveže in zanimive vsebine, uporabne nasvete, recepte … Pridružite se nam v starševskem Klubu Novalac.

Včlani se v Klub
Včlani se v Klub Novalac
Skupaj 15 let

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Mleka Novalac se uporabljajo samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane ali druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.