MedisPlus

Preizkusi Novalac prenatalne kapsule BREZPLAČNO
⁠Izpolni obrazec, naroči brezplačen vzorček na dom in se prepričaj o izdelku.
Naroči zdaj >>

Načrtujem nosečnost

V rodni dobi je priporočljivo, da ženske uživajo zadostne količine folata vsaj 3 mesece pred načrtovano zanositvijo. Ker je kljub zdravi prehrani težko zadovoljiti zadostno dnevno količino folne kisline, se priporoča dodajanje prehranskih dopolnil.

Preberi več

Sem noseča

Občutek, ko se zaveš, da v tebi raste novo življenje, je preprosto neprecenljiv. Pred tabo so čudoviti meseci! Kaj se bo dogajalo med nosečnostjo, kako se pripraviti na nosečnost in pozneje porod, kakšne so prehranjevalne smernice za čas nosečnosti, so le ene izmed tem, ki bodo koristile vsaki bodoči mamici in razrešile marsikatero nosečniško zadrego.

Preberi več

Po porodu

Dobrodošlo novo življenje! Druženje in spoznavanje z novorojenčkom je čudovita izkušnja za nove starše, hkrati pa v vajino življenje prinese marsikatero spremembo.

Preberi več

Prebavne težave dojenčkov

Prebavne in druge težave dojenčkov se lahko pojavijo kmalu po rojstvu. Čeprav so prehodnega značaja, lahko vplivajo na udobje in kakovost življenja celotne družine. Zato preberi nasvete strokovnjakov, pravočasno prepoznaj težavo in najdi primerno mleko za težave svoje male štručke.

Preberi več

Prvi dnevi doma

Novi družinski član je doma. Začenja se obdobje, polno novih izkušenj, vprašanj, skrbi in čustev. To je popolnoma razumljivo. Skrb za dojenčka je lahko v prvem letu naporna, a ti zagotavljamo, da se boš neizmerno veselila mnogih stvari.

Preberi več

Prehrana dojenčkov

V prvem letu novega življenja je pomembna zdrava prehrana mamice in tudi prehrana dojenčka z uvajanjem goste hrane. Dojenje je v tem obdobju najbolj naraven in najkakovostnejši način hranjenja dojenčka, pomagajo pa ti lahko tudi mleka in drugi izdelki Novalac, ki zadovoljujejo vse prehranske potrebe ter zagotavljajo optimalno rast in razvoj dojenčka.

Preberi več

Dojenčkov vsakdan

Mala štručka se razvija in ne moreš si več predstavljati življenja brez prikupnega nasmeha, skupnih sprehodov ali nekaj polnih pleničk. Čeprav ste si kot družinica že ustvarili svoje vsakdanje navade, pa vsak dan z dojenčkom prinese nekaj novega.

Preberi več

Priporočamo izdelek

Priporočamo izdelek

  • Novalac prenatalne kapsule