MedisPlus

Preizkusi Novalac prenatalne kapsule BREZPLAČNO!
Izpolni obrazec, naroči brezplačen vzorček na dom in se prepričaj o izdelku.
Naroči zdaj >>

Načrtuješ nosečnost?
Si noseča? Po porodu?

Izberi svoje obdobje in odkrij koristne vsebine, ki smo jih zate pripravili v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki. Na voljo pa so tudi najboljši izdelki zate in za tvojega dojenčka.

Priporočamo izdelek

Priporočamo izdelek

  • Novalac prenatalne kapsule

Visoka kakovost Novalac prenatalnih kapsul

Količina vsake sestavine v Novalac prenatalnih kapsulah je skrbno izbrana, zato jih ginekologi in uporabniki prepoznajo kot enega najboljših izdelkov za ženske, ki načrtujejo nosečnost, ter nosečnice in doječe matere. 

Preberi

Vse, kar moraš vedeti o folatih in folni kislini med nosečnostjo: koristi, uporaba, odmerki in neželeni učinki

Med nosečnostjo je folna kislina še posebej pomembna, saj ima vlogo pri preprečevanju nepravilnosti zapiranja nevralne cevi. Če zaužiješ premalo hrane, bogate s folatom, lahko to povzroči anemijo zaradi pomanjkanja folatov.

Preberi

Razlika med navadno folno kislino in aktivno folno kislino?

Folat, poznan tudi kot vitamin B9, je esencialno mikrohranilo, ki sodeluje v različnih procesih v organizmu. Esencialnih mikrohranil ljudje ne moremo proizvajati sami, zato smo za zagotavljanje potrebnih ravni v telesu odvisni od ustrezne prehrane.

Preberi

Zakaj je Novalac Prenatal optimalna izbira za nosečnice in bodoče mamice

V času nosečnosti bodoča mamica ne nosi odgovornosti le zase, temveč tudi za razvijajočega se dojenčka, zato je ustrezna ozaveščenost ključnega pomena pri izbiri ustreznih prehranskih dopolnil.

Preberi

Priprava na zanositev – skrb za pravilen razvoj dojenčka se začne že veliko pred zanositvijo

Skrb za novorojenčka se ne začne z dnem, ko se novorojenček rodi, temveč že mnogo prej, pred njegovim spočetjem.

Preberi

Abeceda ključnih vitaminov v nosečnosti

Vitamin A, B, C in D. Danes je na trgu na voljo veliko vitaminov za nosečnice, poleg te abecede vitaminov pa je pomembno, da ta dopolnila vsebujejo tudi ustrezno količino mineralov in maščobnih kislin

Preberi

Izdelki za mamico in dojenčka

Z našimi Novalac prenatalnimi kapsulami so vsa tri čarobna obdobja brezskrbna. S svojo široko paleto izdelkov Novalac pa poskrbimo za vse malčke do 3. leta, tudi tiste s prebavnimi težavami ali alergijami. 

Nosečnice o Novalac prenatalnih kapsulah

Poučne vsebine

Skupina strokovnjakov je zate pripravila širok nabor tem, kjer odgovarjajo na najpogostejša vprašanja o zanositvi, nosečnosti in obdobju materinstva.

Sem noseča

Sem noseča

Občutek, ko se zaveš, da v tebi raste novo življenje, je preprosto neprecenljiv. Pred tabo so čudoviti meseci! Kaj se bo dogajalo med nosečnostjo, kako se pripraviti na nosečnost in pozneje porod, kakšne so prehranjevalne smernice za čas nosečnosti, so le ene izmed tem, ki bodo koristile vsaki bodoči mamici in razrešile marsikatero nosečniško zadrego.

Preberi več